Här är en bild från 2013 när jag var på ett fantastiskt hälsocenter som heter Hippocrates Health Institute och ligger i West Palm Beach i Florida!

Bilden är från det underbara vetegräshuset där vi själva pressade våra vetegrässhot.
Min fördjupning av min hälsoresa började med Levande föda och Raw food för att sedan genom mina kroniska smärt och utmattningsproblem föra in mig på Anthony William/ Medical Medium efter att ha testat allt inom alternativ hälsa utan att bli bra.
Sedan februari 2021 så följer jag strikt Medical Medium för att läka mitt nervsystem och bli av med huvudvärk som jag har haft sedan utmattningsdepressionen slog till i maj 2016 efter att jag gjorde för mycket av allt och samtidigt deltog i för många (och för tätt intill varandra) Ayaceremonier.
Neurologisk utmattning och binjureutmattning kan ta lång tid att läka från och det kan komma tillbaka. Det är så otroligt viktigt att veta hur man ska ta hand om sina binjurar på bästa sätt.
En stor del i läkningen är att undvika fett för att levern ska kunna rena sig. Har man svårt med det så rekommenderas det iaf att man äter fettfritt fram till kl 16 så att citronvattnet, sellerijuicen och tungmetallavgiftningssmoothien hinner få lite tid på sig att föra ut tungmetaller, gifter, underliggande virus och patogener från de inre organen. Många av dagens problem kommer från en högfett/högproteindiet som belastar reningsorganen.
Läkningsresan kan ta olika tid för alla och det är ingen linjär resa och man får verkligen pröva sitt tålamod. De som hittar Medical Medium har oftast redan testat allt. Något som ger mig hopp när jag har mina svackor är att läsa/lyssna till alla fantastiska läkningsresor. De är helt underbara!
Kan vara en bild av 1 person och inomhus

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen